Proiectele CBROM

Asociația noastră sprijină două fete din județul Ialomița - Andreea și Ionela - să își continue studiile liceale, prin programul Vreau în clasa a noua, un program al asociației World Vision România. Cele două fete sunt în mod constant vizitate de două reprezentante ale asociației. În cadrul întâlniriilor, bursierele discută despre situația lor la școală, pasiuni, planuri de viitor, dar și vizitează diferite obiective turistice din București. Pe lângă bursele lunare, fetele primesc din partea noastră cadouri cu ocazia sărbătorilor creștine de peste an (Învierea Domnului, Nașterea Domnului).

Asociația noastră a sprijinit un tânăr student la Facultatea de Teologie din București, care are cunoștințe de limba germană să participe la întâlnirea ATORG 2017. În 29 septembrie - 1 octombrie 2017 a avut loc, la Freiburg, a zecea reuniune anuală a Asociației Tinerilor Ortodocși Români din Germania (ATORG). Această întâlnire oferă un bun prilej tinerilor ortodocși din Mitropolia Ortodoxă Română a Germaniei, Europei Centrale şi de Nord să se întâlnească cu tineri cu aceleași valori creștine, să discute pe teme care țin de credință și să petreacă timpul liber frumos.