Proiectele mitropoliei

Shoe Box

Vom strânge duminică, 4 decembrie, după Sfânta Liturghie, la biserica Alte Haidhauser (Kirchenstr. 37, D-81675, München) cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru niște copii săraci din România. Colecta se face în cadrul acțiunii ShoeBox (http://www.shoebox.ro/)

• Luați o cutie de carton (… sau mai multe :-) ) de mărime medie (o cutie de pantofi de preferat sau o cutie de aproximativ această mărime);
  • Puneți în cutie: haine, încălțăminte, alimente neperisabile, dulciuri, produse de igienă personală, articole școlare (caiete, pixuri, ghizdan etc.), jucării, orice altceva de care credeți că s-ar bucura un copil sărac. Hainele trebuie să fie noi sau aproape noi;
  • O împachetați cu hârtie de cadou (optional). De preferat înveliți cutia și capacul separate pentru a putea verifica conținutul (opțional);
  • Puneți un post it/o etichetă pe cutie, scriind dacă cadoul e pentru o fată sau un băiat și cam pentru ce vârstă;
  • Aduceți cutia/cutiile la biserică, pe 4 decembrie.

Surprize frumoase pentru bursierii din cadrul programului Vreau în clasa a noua! Andreea și Ionela, două bursiere din județul Ialomița, s-au bucurat de vizita Biancăi și a Simonei, reprezentantele în relația cu ele, ale Asociației Caritative Sfântul Vasile, asociație prezidată de Preasfințitul Sofian Brașoveanul. În cadrul întâlnirii, bursierele s-au bucurat să discute despre anul școlar ce tocmai s-a încheiat, despre vacanță, pasiuni, planuri de viitor și s-au bucurat de posibilitatea de a vizita diferite obiective turistice din București.