Proiectele mitropoliei

Shoe Box

Vom strânge duminică, 4 decembrie, după Sfânta Liturghie, la biserica Alte Haidhauser (Kirchenstr. 37, D-81675, München) cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru niște copii săraci din România. Colecta se face în cadrul acțiunii ShoeBox (http://www.shoebox.ro/)

  • Luați o cutie de carton (… sau mai multe :-) ) de mărime medie (o cutie de pantofi de preferat sau o cutie de aproximativ această mărime);
  • Puneți în cutie: haine, încălțăminte, alimente neperisabile, dulciuri, produse de igienă personală, articole școlare (caiete, pixuri, ghizdan etc.), jucării, orice altceva de care credeți că s-ar bucura un copil sărac. Hainele trebuie să fie noi sau aproape noi;
  • O împachetați cu hârtie de cadou (optional). De preferat înveliți cutia și capacul separate pentru a putea verifica conținutul (opțional);
  • Puneți un post it/o etichetă pe cutie, scriind dacă cadoul e pentru o fată sau un băiat și cam pentru ce vârstă;
  • Aduceți cutia/cutiile la biserică, pe 4 decembrie.

Cutiile vor fi duse de Carmen (Cârlan) la sediul ShoeBox München. Acolo este o întreagă echipă de oameni frumosi ce s-au oferit să organizeze această colectă pe tot München-ul și să se ocupe de transportul până în România și de colaborarea cu centrul shoeBox România. De acolo, cutiile vor pleca spre România (probabil București), de unde vor fi trimise către copii. Ulterior echipa organizatoare din München va primi poze afișând cadourile și copiii.

Puteți duce cutiile și direct la centrul de colectare ShoeBox:
Sediul ShoeBox München: STACKFIELD GmbH- Holzstrasse 28 , 80469- München (U6 Sendlinger Tor). Program: luni-vineri 09:00 - 19:00. Sâmbăta și duminica vă rugăm să sunați la 0177 5525430.

Disclaimer: Parohia noastra NU se ocupa in mod direct de acest proiect. Dar ne-am gandit sa va oferim posibilitatea de a aduce cutiile la biserica pentru a nu va complica voi cu drumul pana la sediul shoeBox München. Insa va asigur ca e un proiect frumos si fara alte interese decat acela de a imparti din ce avem noi cu niste copii saraci.

Dacă aveți intrebari, puteți să o contactați pe Carmen (email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. tel: 015781769555)

Informații despre proiect în München:

https://www.facebook.com/ShoeBox-M%C3%BCnchen-559806437503119/

Mai multe informații despre proiect în general:

http://www.shoebox.ro/despre/shoebox/#.VlCx_L-7hT